Team VVD Scherpenzeel bekend voor gemeenteraadsverkiezingen 2022

Team VVD Scherpenzeel bekend voor de gemeenteraadsverkiezingen

De VVD Scherpenzeel heeft haar kandidatenlijst bekendgemaakt met een mooie mix van ervaren namen en nieuwe gezichten. Goed nieuws want hiermee kunnen VVD’ers weer op de VVD stemmen. De afgelopen periode heeft de VVD Scherpenzeel achter de schermen een enthousiaste, jonge groep mensen verzameld. Een deel hiervan staat op de lijst, een deel heeft een andere rol binnen het netwerk van de VVD.

 

De kandidaten hebben verschillende trainingen gevolgd om hen klaar te stomen voor hun rol als raadslid. We zijn blij met de groep talentvolle mensen die zich willen inzetten voor Scherpenzeel.

 

Lijsttrekker Floris Valkenburg: ‘’Ik ben trots op dit mooie enthousiaste team met mensen dat heel actief is in ons dorp. We hebben er zin in om samen met alle Scherpenzelers mooie dingen te doen voor ons dorp de komende vier jaar. Daar gaan we met dit team met volle energie mee aan de slag!” Meer informatie over de kandidaten is te vinden op de website van de VVD: https://scherpenzeel.vvd.nl/

 

Scherpenzeel blijft zelfstandig, daar gaan we wat van maken! Nu is het de uitdaging om toekomstbestendig te blijven. Hoe gaan we dat organiseren en betalen op de langere termijn? Door als VVD Scherpenzeel verantwoordelijkheid te nemen en echt te gaan samenwerken om tot goede plannen te komen. Plannen die inhoudelijk sterk zijn, met een breed draagvlak bij de Scherpenzeler.  Dat zijn plannen met aandacht voor de lokale voorzieningen, de zorg en het verenigingsleven.

 

Doen wat echt belangrijk is voor de inwoners van Scherpenzeel. Politiek op basis van inhoud, luisteren naar elkaar, streven naar consensus. Wij kijken er naar uit om dat samen met jou te doen!

 

Denk, praat en beslis mee met de VVD Scherpenzeel

Wil je graag meedenken of praten met de VVD Scherpenzeel? Bijvoorbeeld om vanuit jouw kennis meedenken over een bepaald onderwerp? Dan ben je van harte welkom! Mail naar fractie@scherpenzeel.vvd.nl