Denk mee: meld je aan voor onze liberale dorpsbelang whatsappgroep!

Beste Liberaal,

Tijd voor ontspanning, en reflectie, want we zitten midden in onze welverdiende zomervakantie.

Ik ben net terug van mijn vakantie in Frankrijk. Misschien heb jij je vakantie nog in het vooruitzicht of ben je net als ik weer keihard aan de slag. 

Graag stroop ik samen met jou de mouwen op, want de toekomst van ons mooie, groene dorp Scherpenzeel is hoogst onzeker. Blijft Scherpenzeel zelfstandig? Of volgt er een herindeling met Barneveld? Of zoekt men juist de verbinding met omliggende gemeenten? Ik durf het niet te zeggen.

Als recent verkozen lijsttrekker van de VVD Scherpenzeel focus ik mij - en met mij een enthousiaste club liberalen - op de aankomende gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. 

Dit raakt ook jou, want het gaat immers over de toekomst van ons dorp! Misschien vind jij het leuk om die kritische sparringpartner te zijn. Bijvoorbeeld omdat je dagelijkse werkzaamheden verkiezingsthema's als wonen, veiligheid, verenigingsleven, ondernemen, etc. raken. Of misschien maak jij je juist zorgen en vind je het belangrijk dat de VVD Scherpenzeel hier juist de nadruk op legt in haar verkiezingsprogramma. Laat mij dit dan weten. Mail naar vvdscherpenzeel@gmail.com , app me of spreek me aan.  En wil je samen met nog meer Scherpenzelers de schouders eronder zetten? Geef je dan op voor de Whattsapp groep 'VVD=liberaal dorpsbelang' door te mailen naar vvdscherpenzeel@gmail.com of naar mij te (whats)appen. Hier kan ik je eens een vraag voorleggen of kan je een liberaal standpunt voorleggen aan mij en de andere groepsleden. 

Ben je al lid van de VVD, en wil je net als ik dat stapje extra zetten voor de Scherpenzelers? Neem contact op met Raymond Ypma, gemeenteregisseur VVD Scherpenzeel. Hij vertelt je er graag meer over. Mail naar: vvdscherpenzeel@gmail.com 

Bouw samen met mij en reeds betrokken VVD-ers aan een kwalitatief, toekomstgerichte en proactieve VVD fractie, die staat voor het gemeenschappelijk belang van Scherpenzeel. 

Met liberale groet,

Floris
Lijsttrekker VVD Scherpenzeel