Karen van den Bergh

Mijn naam is Karen, ik ben 50 jaar en woon bijna 25 jaar samen met mijn man Marc in Scherpenzeel. Ik hou van het dorpse karakter van Scherpenzeel, de gemoedelijkheid en de relatieve kleinschaligheid met ruimte voor sport, ruimte voor groen en een gezellig centrum.

Al zolang ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd in de politiek, wat gebeurt er in de wereld om me heen, welke visie is er, welke keuzes worden gemaakt en wat betekent dat voor mij. Zowel op landelijk en internationaal niveau als op lokaal niveau, bij mij om de hoek.

Ik stem al heel lang op de VVD. Natuurlijk ben ik het niet altijd met alles eens, maar het VVD gedachtengoed sluit in al die jaren toch het meest aan bij mijn eigen mening. Nadat ik in 2021 na 13 jaar was gestopt als penningmeester van hockeyvereniging MHC De Holestick, kwam er tijd vrij om actief te worden in de lokale politiek en heb ik me aangesloten bij de Scherpenzeelse VVD.

Na de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022 is er gelukkig weer een liberaal VVD geluid in de gemeenteraad te horen. Dat is goed voor de toekomst van Scherpenzeel, want het geeft andere inzichten en daardoor wordt de koers en besluitvorming van Scherpenzeel beter. Als gemeenteraadslid mag ik daar aan bijdragen. Uiteraard doe ik dat niet alleen, dat doe ik samen met de andere VVD fractieleden.

Ik hoor graag uw mening over hoe wij het in de gemeenteraad doen, wat we anders zouden kunnen doen en welke onderwerpen voor u belangrijk zijn. Heeft u ideeën, laat het mij gerust weten!