Bram van de Peut

Mijn naam is Bram van de Peut en ik ben 24 jaar oud. Ik ben een Scherpenzeler in hart en nieren. Naast de VVD ben ik ook betrokken bij de muziekvereniging en hervormde gemeente van ons dorp.

De VVD is een partij die persoonlijke overtuigingen overstijgt. Dat laatste is voor mij als christen erg belangrijk aangezien ik – maar net zo goed ieder ander – op deze manier zo veel mogelijk ruimte krijg om mijn leven in te vullen. De VVD heeft als doel om zo veel mogelijk vrijheid, verantwoordelijkheid, wederkerigheid, gelijkwaardigheid en verdraagzaamheid te scheppen. Hier zet ik mij graag voor in. Dat doe ik dan ook sinds medio 2021.

Met ingang van april 2022 ben ik commissielid. Dit betekent dat ik in de voorbereidende vergaderingen voor de raadsvergaderingen standpunten naar buiten breng, meningen uitwissel met andere partijen en vragen stel aan het college van burgemeester en wethouders. Wat ik heb geleerd tijdens mijn studie Bedrijfskunde helpt me hierbij. Als commissielid ben ik ook onderdeel van de (steun)fractie, die regelmatig over de onderwerpen uit de raad vergadert.

Naast het commissiewerk richt ik mij ook op taken die meer op de achtergrond liggen. Bijvoorbeeld het vormgeven van promotiemateriaal en het meedenken over bepaalde thema's.